Vorbitori
Cristian Manafu
Managing Partner
Evensys
Fost jurnalist format in presa de business, Cristian Manafu este unul dintre bloggerii activi din Romania, blogul sau fiind clasat printre cele mai apreciate jurnale locale. In prezent este Managing Partner Evensys.

In cariera sa de opt ani in presa de afaceri, ultimii trei ca director editorial pentru Biz, Stuff si Campaign, Cristian a fost responsabil cu lansarea si relansarea unor reviste de pe piata locala. Din noiembrie 2006, Cristian este managing partner la Evensys, companie ce organizeaza evenimente de afaceri, iar din octombrie 2008 este partener la Prodigy°, agentie de comunicare online. In 2007, a co-fondat Eventive, firma de management si logistica pentru evenimente de companie.

De asemenea, a fost implicat direct sau chiar a organizat o parte din cele mai importante evenimente si initiative dedicate blogging-ului in Romania: Netoo, Webstock, Web 2.0 Awards, RoBlogFest, RoBloggers Survey, RoTwitter Survey etc.

La inceputul lui 2009, lanseaza blogul Strategist.ro prin care marcheaza o noua tinta intre preocuparile sale: social media.

Ionut Oprea
Manager, STANDOUT

Specialist cu peste 12 ani de experienta in comunicare si marketing, din care 6 ani experienta in massmedia si 6 ani in marketing, care includ presa scrisa, companii internationale cat si cele mai mari companii online romanesti: Neogen, NetBridge Investments, MediaProInteractiv. Acum conduce propria agentie de marketing online neconventional, STANDOUT, care deruleaza proiecte si campanii de marketing pe bloguri si in alte social media.

In 2003 a inceput sa lucreze in cadrul Neogen SA, unde a conceput si coordonat activitati de PR si marketing pentru serviciile online ale companiei. Dupa un an petrecut facand marketing online pentru doua start-upuri daneze - Spleak si Zyb(achizitionata de Vodafone in 2008), s-a intors in mediul online romanesc si s-a alaturat echipei netBridge Investments, pentru ca apoi sa lucreze pentru MediaPro Interactiv, unde ca Director de Comunicare a dezvoltat strategiile de marketing si comunicare pentru site-urile MPI.

In 2007 a pus bazele propriei agentii online, Blog Agency, oferind pentru inceput consultanta de marketing si comunicare prin bloguri. In decursul primului an de activitate agentia si-a extins portofoliul de servicii inspre marketing neconventional in mediul online, schimbandu-si denumirea in STANDOUT. STANDOUT este inca singura agentie de pe piata din Romania care implementeaza proiecte si campanii de marketing in blogosfera.

Ionut Oprea este de asemenea un sustinator activ al industriei romanesti de publicitate online, fiind Executive Director IAB Romania din 2007.
Bobby Voicu
Specialist online &
Blogger
Bobby Voicu este cunoscut ca blogger, fiind implicat in mai multe proiecte din online-ul romanesc, cu precadere blogging si social media. Prezent de cativa ani in online-ul romanesc, Bobby Voicu este unul dintre sustinatorii blogging-ului ca instrument de comunicare, atat la nivel personal cat si la nivel de companie.

A creat prima comunitate a bloggerilor din Romania (blogoree.ro), evenimente precum Blogoree Romanian Tour, Blogoree Workshops. De asemenea, realizeaza prima emisiune de radio despre IT-ul romanesc care a promovat blogurile, Internet Lynx, la Radio Lynx (din 2006).

In afara de proiectele online din Romania, mai este implicat in cateva proiecte online pentru audiente de limba engleza.
Victor Kapra
Consultant independent
Victor isi desfasoara activitatea in presa din 1990. De-a lungul carierei sale, Victor a fost New Media Content Manager la Publimedia SA, editor Mediafax (1994-1998); redactor sef adjunct Ziarul Financiar (1999-2003); fondator si redactor sef al primei reviste de life style digital din Romania, go4it! (2003-2007) si, in aceeasi perioada, editor IT&C Ziarul Financiar.

Vorbitori

Cristian Manafu
Managing Partner, Evensys

Cristian Manafu este unul dintre bloggerii activi din Romania, blogul sau fiind clasat printre cele mai apreciate jurnale locale.
[mai mult]
Ionut Oprea
Manager, STANDOUT

Specialist cu peste 12 ani de experienta in comunicare si marketing, din care 6 ani experienta in massmedia si 6 ani in marketing. [mai mult]
Bobby Voicu
Specialist online &

Blogger
Bobby Voicu este cunoscut ca blogger, fiind implicat in mai multe proiecte din online-ul romanesc, cu precadere blogging si social media. [mai mult]
Victor Kapra
Consultant independent

Victor isi desfasoara activitatea in presa din 1990. De-a lungul carierei sale, Victor a fost New Media Content Manager la Publimedia SA, redactor sef adj. Ziarul Financiar. [mai mult]